![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit cu Rozy si organizam si noi o intalnire la Galati, desi in principiu suntem doar noi doua, speram sa ne inmultim (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Intalnirea are loc miercuri 28 mai 2008 ora 18 in fata cinematografului Central(se va merge probabil la terasa Olympus) Asa ca cine mai doreste cine mai pofteste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) este asteptat ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Dap, fuse si se duse, marea intalneala...
A fost frumos si se mai cere...encore une fois ! De data asta mergem pe terasa la Panoramic, daca vreti, e unul din locurile mele preferate. Intr-adevar, timpul a trecut pe langa/prin noi ca disperatu', dar au inceput sa sune telefoanele dupa noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si o trebuit sa plecam...acas' kary, scumpa, cand pui pozele, do some magic si slabeste-ma si pe mine cu vreo 10 kile (numai) , daca poti (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) deci, cu ce sa-ncep ? ca de obicei, am intarziat la intalnire (IMG:style_emoticons/default/wall.gif) , am ajuns pe la si-un sfert si bineinteles ca n-am dat de nici o urma de elady p-acolo. am inceput cautarile, m-am tot uitat pe terasa si nici vorba de vreun grup de 4 fete, pan' la urma mi-o venit ideea sa intru in restaurant unde-am dat de ELE prima care m-a recunoscut a fost Kary, si io pe ea. ufff, am rasuflat usurata ca le-am gasit...asa-mi trebe', daca n-am fost in stare sa fac rost de-un numar de mobil... acum spun din casa (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) : gagicile si-au comandat numai bunataturi, mai ales Rozy, dupa a carei inghetata am salivat toate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pe geoo n-am recunoscut-o, in capul meu imi imaginam o tipa mai matura, dominativa, autoritara, selfish, (scuza-ma, Geoo mea culpa). kary este exact asa cum mi-am imaginat-o, nu spui cum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , da' e de bine. Patricia este un om bun, care trece acum printr-o perioada mai grea, dar isi doreste din tot sufletul sa treaca peste ea cu bine . Noi suntem aici la nevoie. Una peste alta, imi pare f. bine ca ne-am cunoscut si...cine stie ce va urma ? Va pup cu drag, mai ales pe "galatencele" mele. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 05:36 PM |
|