![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Flory, Ari cred ca s-a referit la faptul ca va trebui sa faci niste eforturi sa pui niste bani de-o parte ca sa rezolvi problema.
Trebuie sa stii ca nu cred ca s-a gindit cineva ca ai venit sa ceri si mai trebuie sa stii ca noi sintem aici si iti oferim tot suportul: iti stam alaturi, si la bine si la greu! ;) Scuze...dar io am inteles cu totul altceva, oricum acum nu mai are nici o importanta. Multumesc Diana pt ca imi esti alaturi .astept in continuare sfaturi din partea ta si a celorlalti. va pup pe toti si pe toate ;) :-* :-* :-* poi, da-na mai multe amanunte:durerile de cand le ai?in general, sanii mari au persoanele cu o constitutie mai robusta, rar intalnesti o persoana silfida, la 45 de file cu cupa E.... ai slabit brusc si acum, dupa pierderea kilogramelor nedorite a aparut discomfortul? ai mai avut asemenea dureri si in timpul adolescentei, eventual la sfarsitul adolescentei? Raspuns: Ma gandesc Durerile de spate le am oricand ,dar mai ales atunci cand stau o perioada mai mare in picioare, si intradevar sunt o persoana mai solida (va dati seama,daca ieram o persoana silfida ca-mi trebuia o roaba ca sa le pot duce Cheesy) Si in perioada adolescentei am avut aceasta problema... din pacate Undecided te pupic Kiss |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:04 AM |
|