![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit cu Rozy si organizam si noi o intalnire la Galati, desi in principiu suntem doar noi doua, speram sa ne inmultim (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Intalnirea are loc miercuri 28 mai 2008 ora 18 in fata cinematografului Central(se va merge probabil la terasa Olympus) Asa ca cine mai doreste cine mai pofteste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) este asteptat ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Hello! Eu sunt "tipa care va dadea cafele la bar"...Nu va mai dau!
Imi pare rau ca am lipsit atata timp...oricum nu puteam participa la intalnire... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Singura mea sansa ar fi sa puteti veni toate intr-o sambata dimineata la Real...e singura zi cand ies din casa in alta parte decat la servici...Merg acolo sambata cu fiica-mea...cascam gura si bem o cafea buna...si cam atat...Asta e situatia! As fi vrut sa va cunosc pe toate! Oricum, de-acum voi fi pe faza...macar am sa aflu din timp cand e urmatoarea intalnire (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:27 AM |
|