![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-May 08 Member No.: 3,971 ![]() |
Iau reductil de 4 zile ....m`am dus la 4 farmacii si am intrebat ce pastile de slabit pot lua si care sunt cele mai bune , reducltil mi`a fost recomandat...acum ori vroiau sa isi faca ei vanzare ori nu stiu ca una din farmaciste e vecina mea ........Nu am pofta de mancare deloc ...mananc o data pe zi,la pranz, ce dieta sa mai tin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ........inainte mancam noaptea la 2 3.....acuma daca pun ceva in gura la orele astea imi vine rau ........sper sa slabesc si sa nu ma ingras dupaia la loc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ce parere aveti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
P.S ..mi le`am cumparat de capu meu nu am consultat nici un medic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by Anonim: May 30 2008, 11:07 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:50 PM |
|