![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca e FOARTE naspa. Orice pastila/cura care te face sa iti vina rau cind maninci e un atac devastator pentru sananatea ta.
Si eu mi-as dori niste "buline minune" sa ma scape de niste kile in plus, dar asa ceva NU exista. Sa nu te miri daca o sa te procopsesti in timp cu probleme de dentitie, decalcifiere de oase (osteoporoza), avitaminoze, caderea parului, unghii casante, imbatrinirea prematura a pielii cu ridarea de rigioare, boli ale aparatului digestiv ( de la "banala" gastrita la tipuri de ulcer cu melena- melena e scaun cu singe provocat de hemoragii gastrice sau intestinale, aspect de carne cazuta si piele atirninda... plus tot felul de alte "mici neajunsuri" care o sa iti puna sanatatea in cuie... In mod sigur nu-ti doresti asa ceva. In plus, cind organismul nu primeste nutrientii necesari are tendinta sa blocheze procesul de slabire. Sincer, mai bine te-ai apuca de putin sport si ai apela la un endocrinolog. Sau poti apela la montignac. Ce inaltime ai, ce virsta, cite kilograme ai in prezent si ce stil de viata ai? Esti sedentara sau ai un stil de viata activ? Faci munca de birou sau nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:29 PM |
|