![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Am revenit in coltul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Datele problemei : apartament cu doua camere,clienti care mi-au dat mana libera Living mare in jur de 25 de mp destul de ciudat ca forma in sensul ca era destul de lat si ca sa ingustez spatiul am ales ca unul din pereti sa fie bordeaux puternic(e culoarea sufletului meu pentru amenajari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).Recunosc,am avut mari emotii vis-a-avis de impactul acestei culori puternice si am riscat putin dar in final am fost multumita de rezultat. Mobilier minimal ,canapele din piele alba.Practic il vad ca pe o scena in care actorii urmeaza sa fie accesoriile care vor popula casa. Bucataria deschisa spre living si am hotarat sa o delimitam prin mobilier si printr-un stalp fals din rigips.Asta dupa indelungi dezbateri daca sa o lasam ori nu deschisa.Fiind foarte mica eu insa am tinut sa nu inchidem spatiul caci ar fi rezultat ceva mic si ciudat. Din pacate pozele nu sunt facute de mine.Nu am mai ajuns sa vad apartamentul in final dupa ce au pus si lustrele iar intre timp l-au inchiriat. http://picasaweb.google.com/ariana.arsa/Amenajare Relatia cu tamparul a parut excelenta la inceput dar spre final a fost un dezastru pentru ca omul desi tanar suferea de complexul tamplarului in fata designerului.Plus ca nu a respectat termene si nici indicatiile mele. Zugravii raman preferatii mei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intotdeauna ne-am inteles bine. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Am revenit in coltul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Datele problemei : apartament cu doua camere,clienti care mi-au dat mana libera Living mare in jur de 25 de mp destul de ciudat ca forma in sensul ca era destul de lat si ca sa ingustez spatiul am ales ca unul din pereti sa fie bordeaux puternic(e culoarea sufletului meu pentru amenajari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ).Recunosc,am avut mari emotii vis-a-avis de impactul acestei culori puternice si am riscat putin dar in final am fost multumita de rezultat. Mobilier minimal ,canapele din piele alba.Practic il vad ca pe o scena in care actorii urmeaza sa fie accesoriile care vor popula casa. Bucataria deschisa spre living si am hotarat sa o delimitam prin mobilier si printr-un stalp fals din rigips.Asta dupa indelungi dezbateri daca sa o lasam ori nu deschisa.Fiind foarte mica eu insa am tinut sa nu inchidem spatiul caci ar fi rezultat ceva mic si ciudat. Din pacate pozele nu sunt facute de mine.Nu am mai ajuns sa vad apartamentul in final dupa ce au pus si lustrele iar intre timp l-au inchiriat. http://picasaweb.google.com/ariana.arsa/Amenajare Relatia cu tamparul a parut excelenta la inceput dar spre final a fost un dezastru pentru ca omul desi tanar suferea de complexul tamplarului in fata designerului.Plus ca nu a respectat termene si nici indicatiile mele. Zugravii raman preferatii mei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Intotdeauna ne-am inteles bine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:06 PM |
|