![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
apropo de zacusca si ardeii se coc foarte fain tot in felul vinetelor.
Initial le puneam intregi si le roteam pana se coceau apoi am vazut la foodtv ca merge figura identic ca la vinete. Deci se taie ardeiul in 2 si cu interiorul in jos se pun la copt. Apoi se lasa la aburit, se curata pielea cat ai clipi. a fost o vreme cand coceam lazi de ardei si vinete pt zacusca si trebuia sa gasesc o solutie rapida. Fac o zacusca de moare calu' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:05 AM |
|