![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Inspirata de cartea cu acelasi nume, pe care n-am pus deocamdata mana, ma gandesc sa reeditam lista, intr-o viziune proprie. Nu e vorba de filme de Oscar, nici de ecranizari celebre neaparat, ci mai degraba de optiunea fiecaruia...Ordinea este absolut aleatoare, fara ordine alfabetica sau chiar a preferintelor, ci mai degraba cum va vin in minte.
Singura rugaminte ar fi sa nu se repete filmele, in rest...cate se poate..., in plus, sa nu apartina aceluiasi gen, dar asta e si ideea... ;)..si sa merite vazute, dar nu din punct de vedere al incasarilor (deci nu topuri comerciale). Ce spuneti, va tine? (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/getimg.jpg) Hai ca incep eu, cum imi aduc aminte: 1.The Shining, 2.The Doors, 3. 9 1/2 Weeks, 4. The Merchant of Venice (cu Al Pacino) , 5. Interview with a vampire, 6. American History X, 7.Crash, 8. The Silence of the Lambs, 9. Tombstone, 10. Restoration, 11. Frankenstein (cu Robert de Niro), 12. Lolita (cu Jeremy Irons), 13. Forrest Gump Revin cand ma mai gandesc, va astept si pe voi... |
|
|
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multe dintre filmele mele dragi au fost deja nominalizate. Mai adaug cateva, incerc sa nu repet:
Stalker (Tarkovsky) Dog Day Afternoon (cu Al Pacino) Children of Man The Others (cu Nikole Kidman ... in stilul The Sixth Sense) Soylent Green 1984 Magnolia (cu Tom Cruise) Jerry Maguire Bridget's Jones Diary (printre cele mai bune comedii care le-am vazut) The Pianist The Name of the Rose (dupa carte, of course) Lost Highway (David Lynch) Blue Velvet (David Lynch) Amores Perros (Alejandro González Iñárritu cunoscut pentru 21 grams si babel, dar amores perros a mai fain decat ambele) Todo Sobre mi Madre (Pedro Almodovar ... absolut suberb) Volver (Pedro Almodovar.. la fel) Y Tu Mama Tambien Cat on the Hot Tin Roof Road to Perdition Cool Hand Luke This post has been edited by scorpirescu: May 31 2008, 10:31 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 02:35 AM |
|