![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Anul asta excursia cu fetele (suntem 4 capre :P ) va fi la Praga, la inceputul lui martie.
Stie cineva ceva ce nu scrie in ghidurile turistice? Poate fi si numai o cafenea/cofetarie comuna, dar cu prajituri fantastice ::) |
|
|
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Subscriu si eu la Praga, un oras absolut superb.
Noi am stat la un hotel mai la margine, dar super ok, "Globus" parca ii zicea. Ajungeai in centru foarte simplu cu mijloace de transport in comun. Noi am stat numai 2 nopti, deci efectiv am avut timp de vizitat numai 1 zi jumatate pentru ca trebuia sa plecam din vreme spre Croatia (drum lung). Am fost la castel, cu celebra catedrala Vitus care este impresionanta, si gradinile de vara pe metereze. Ne-am invartit o gramada pe stradutele din orasul vechi (centru), care mai de care mai dragutza. Toate casele frumos renovate dar pastrand aceleasi caracteristici, mancarea foarte ieftina si portiile foaaaaarte mari. Berea yummmmm. Podul Carol, deosebit, dar foarte aglomerat cand am fost noi. M-am luat un pic de cap cand am auzit niste americani:"Can you fu..inkg believe how old is this shit?" Cativa dintre noi au fost la gradina zoologica si le-a placut mult. Am mai fost la Galeria Nationala si am vazut cateva tablouri de Van Gogh, Picasso, Renoir, Gaugain. Mai am multe de vazut, asa ca sper sa revin. A doua zi am mers la fabrica de bere Pilsner Urquell pentru ca unul dintre baieti vroia neaparat sa faca cateva plecaciuni la 'Mecca bautorilor de bere' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si chiar le-a facut la intrare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va recomand calduros berea Velkopopovicky Kozel neagra (Kozel pe scurt) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Baietii au baut numai Pilsner cat am stat in Praga si erau foarte incantati, dar eu de Kozel m-am indragostit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 02:37 AM |
|