![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na ca l-am deschis. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu de-abia am ajuns acasa si pentru ca maine am petrecrea de Craciun a firmei, trebuie sa ma ocup prima data de alte treburi. Revin mai tarziu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noi anul trecut ne-am facut inca un dormitor si-o baie la subsol mai ramane de refacut camera familiala (asa e botezata aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si casa scarilor insa cu asta nu ma grabesc. Toate resturile de rigips si scanduri sint in garaj asta pe langa saci cu jucarii, niste cutii imense de plastic cu haine care nu incap nicaieri (cred ca le dau pur si simplu) iar garajul e si camara pt muraturi ...ce mai. e un cosmar! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Ieri i-am spus sotului meu sa se pregateasca psihic. in urmatoarele 2 saptamani maxim (!!) facem luna acolo. Ieri am spalat vreo 2 randuri, oricum eu tin rufele din scurt. Mai putin cu pusul in dulapuri (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nu stiu de ce dar urasc activitatea asta off topic. de la curatenia de Paste manichiura mea nu si-a mai revenit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si-apoi daca tot ii bolnava inca putin abuz n-o sa se cunoasca |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:55 AM |
|