![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na ca l-am deschis. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu de-abia am ajuns acasa si pentru ca maine am petrecrea de Craciun a firmei, trebuie sa ma ocup prima data de alte treburi. Revin mai tarziu. |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, care o fi clona celeilalte? eu a ta sau tu a mea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) gatim la fel, in casa avem cam aceleasi activitati, treaba cu pusul hainelor in dulap si la mine e DURERE (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si acum, ne-am facut si noi in basement un dormitor, un family room si o baie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) adica, baia e goala inca, nu sunt puse instalatiile sanitare si gresia, faianta, dar we're working on it. mie nici nu-mi mai vine sa intru in basement, pana nu se termina santierul si ma gandesc cu groaza unde depozitez si eu lucrurile cand trebuie sa le scot din baie unde stau deocamdata. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) eu n-am spalat ieri, ca n-am avut timp sa ma ocup si de asta, cred ca maine si poimaine dupa-masa cu asta ma voi "delecta" (maine doar o tura ca trebuie dus copilul la fotbal). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 01:05 PM |
|