![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pupici Flory...ma bucura faptul ca nu mai esti supa.
Eu zic sa nu te necajesti cu atat mai mult cu cat ai langa tine un barbat care te sustine si te iubeste.Sunt atatea femei perfecte la care capitolul asta e undeva sub cota 0...:) Sa imi spui daca vrei sa ma interesez la clinica lui Bratu. Cunosc o tipa care si-a pus silicoane acolo dar nu pot sa o intreb pt ca e subiect tabu.Pot doar sa iti spun care megasani de cand s-a operat.Dar pot suna la ei sa cer mai multe informatii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:05 AM |
|