![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Alinice, nu e incomod si nepractic sa ai covor in bucatarie?! Adica....mereu se gaseste cate ceva de pigulit de pe jos in bucatarie. Cred ca as turba sa am covor. Ma rog , eu sunt impotriva covorului din principiu. Prefer o carpeta micuta plasata strategic decat covor de colo-colo. E prea multa bataie de cap, mi se pare greu de gasit unul care sa nu para de pe vremea bunicii ca si model si mai ales tine praful , se curata mult mai greu decat parchetul pur si simplu pe care dai cu aspiratorul si mopul si il ai ca luna imediat. Ma rog ....si lista argumentelor mele poate continua, sunt ani multi de cand nu mai am covoare , de asta sunt asa de inversunata , nu mi se par deloc practice si nici macar estetice ( decat, repet, o carpeta acolo ...)
Sa n-o iei personal ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:11 PM |
|