![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 2-June 08 Member No.: 3,993 ![]() |
cum e sa fii langa un barbat,sa te simti legata de el dar totusi inima ta sa apartina altcuiva?eu trec printr-o astfel de experienta...neplacuta ce-i drept...sau din punctul meu de vedere neplacuta este prea putin spus.sunt cu el de trei ani...si aum trei luni a aparut altcineva...care m-a facut sa vad viata cu alti ochi...m-a facut sa inteleg ca viata merita traita la maxim...spre deosebire de actualul care ma face sa ma simt batrana la 20 d ani.nu pot sa renunt pt k e ff greu...deja stau la el si...cred k doar obijnuinta ma mai tine langa el...k iubirea a pierit d mult...probabil de cand am aflat ca m-a inselat.si atat d puternica ma face sa ma simt cel pe care il iubesc incat am avut curaj sa-i spun actualului k nu il mai iubesc...si acum relatia e in stand-by.nu stiu c sa fac mai departe...ma simt legata de maini si de picioare...un sfat din partea voastra m-ar ajuta foarte mult.cu persoanele apropiate imi e ff greu sa vb despre asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ti-as schimba titlul topicului ca sa fie mai evident subiectul si scopul tau aici
am sa te rog sa scrii normal fara prescurtari altfel iti inchid tastatura. si ca sa te iau in serios: la 20 de anisori nu inteleg unde e dilema. nu-ti mai place, iti faci bagajele si inchizi usa dupa tine. ce astepti de fapt? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:41 AM |
|