![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Frumoasa mobila ta, Alinice si pare-se ca bucataria ta e la fel de mica ca a mea. Si eu m-am intrebat acelasi lucru legat de covor. Mama mea are mocheta in bucatarie si sta pe curatat toata ziua., Eu nu as putea, ca parca cel mai repede se face murdar pe jos in bucatarie, nu stiu de ce, si mi-i mult mai usor sa faz zbang-zbang cu mopul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:14 PM |
|