![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 2-June 08 Member No.: 3,993 ![]() |
cum e sa fii langa un barbat,sa te simti legata de el dar totusi inima ta sa apartina altcuiva?eu trec printr-o astfel de experienta...neplacuta ce-i drept...sau din punctul meu de vedere neplacuta este prea putin spus.sunt cu el de trei ani...si aum trei luni a aparut altcineva...care m-a facut sa vad viata cu alti ochi...m-a facut sa inteleg ca viata merita traita la maxim...spre deosebire de actualul care ma face sa ma simt batrana la 20 d ani.nu pot sa renunt pt k e ff greu...deja stau la el si...cred k doar obijnuinta ma mai tine langa el...k iubirea a pierit d mult...probabil de cand am aflat ca m-a inselat.si atat d puternica ma face sa ma simt cel pe care il iubesc incat am avut curaj sa-i spun actualului k nu il mai iubesc...si acum relatia e in stand-by.nu stiu c sa fac mai departe...ma simt legata de maini si de picioare...un sfat din partea voastra m-ar ajuta foarte mult.cu persoanele apropiate imi e ff greu sa vb despre asta (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care inima sa se vindece, Cleo? Eu am inteles ca nici nu il mai iubeste pe primul. So? Copii nu, ipoteca nu, bunuri in comun nu, amor ghebos nu. Gura lumii? Du-te, ma.
Si daca stai si te ascunzi dupa deget nu inseamna ca te sacrifici pentru fericirea altora. Deja il inseli pe actualul, nu? Unde-i sacrificiul aici? Viata dubla da dovada mai degraba de egoism, in nici intr-un caz sacrifiu. Si asa e cum spune leo. Nu esti nici pe departe maturizata, Lili draga. Io nici atat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inca o data: STAI SINGURA! sau cu parintii daca n-ai cum altfel. La 20 de ani nu te muti cu cineva! Nu si gata. Traieste intai, fata tatii, spala-ti numai sosetele tale, cand ai chef sa stai singura stai singura, cand ai chef sa chemi pretini chemi pretini, cand ai chef sa te dai cu capul de pereti te dai cu capul de pereti. Make a living! Hai, capul sus si la treaba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai venit printre noi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:48 PM |
|