![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mie una imi place medium inspre rare, prajit pe dinafara, rosu in mijloc (dar nu asa de sa tasneasca sangele din el). (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voua? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 32 Joined: 27-October 07 From: Toronto Member No.: 2,514 ![]() |
Mie una imi place medium inspre rare, prajit pe dinafara, rosu in mijloc (dar nu asa de sa tasneasca sangele din el). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voua? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si mie imi place gratarul de vita sa fie medium rare.Cind furca arata medim/medium rare gratarul de vita este gata. Carnea de vita facut la gratar sau la tava well done isi pierde tot sucul din ea, tot gursul bun din carne este dus. Ptr. cei care nu o maninca medium rare sa incerce barem o data sa o lase doar max. 1 min mai mult decit ar fi medium rare si o sa vada diferenta de calitate a fripurii. Friptura de vita pregatita ca la carte are culoare rosiatica la mijloc si este juicy. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:39 PM |
|