![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Hello!
A folosit cineva crema de la Hemel pentru ten gras/mixt? Mi-am comandat-o eu si ar trebui sa imi vina saptamana viitoare. Eram curioasa daca a mai folosit-o cineva, sa imi spuna ce parere are. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Am incercat de cateva zile crema. Mi-am dat seama ca trebuie folosita in cantitate foarte foarte mica deoarece are tendinta sa ingrase tenul altfel. dar imi simt pielea foarte fina si curata. oi vedea mai incolo cum evolueaza
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ayleda, incearca sa aplici crema pe pielea umeda, eu stiu ca toate produsele de ingrijire de la hemel se folosesc pe pielea umeda. si e de ajuns sa folosesti f putina, la fel produsele lor sunt concentrate
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:28 AM |
|