![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mai fiecare bucatareasa are cateva lucruri la care mai bine nu se baga. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Ori i se pare reteta prea complicata, ori nu i-a iesit mancarea respectiva din prima, asa ca se lasa pagubasa din start.
Poate reusim sa depasim impreuna momentul asta cumpana... Eu una n-am facut sarmale in viata mea. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si-mi plac alea mici-mici, de le mananci ca pe seminte aproape, cum se fac in Moldova, si-n foaie de varza, si-n cea de vita. Dar nu ma incumet sa fac... Voi ce-aveti pe lista rosie? |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
las' ca tu poti sa razi linistita ca razi cu drag (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
am incercat-o de 4 sau 5 ori din retete diferite singura chestie ar fi ca nu-mi ies din cauza zaharului ala glace care are amidon ... deci nu ies cu dantela aia si gata. ieri am mai facut o tura si-am pus-o in gunoi direct din cuptor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:22 PM |
|