![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..recunosc nu prea am experienta in acest domeniu numit sex :fluierat: dar nu inteleg in ce consta nepotrivirea la pat.Poate cineva sa ma lumineze?
Exista intr-adevat nepotrivire din punct de vedere anatomic sau este doar ceva pe plan psihic? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
:fluierat: Sa comentez, sa nu comentez? :fluierat:
;D Opinia mea este ca barbatii care vor femei mature la pat (adica femei care sa nu necesite eforturi din partea lor ::)) sunt de fapt...foarte comozi. Atat. Si pana la urma, se compenseaza...cele prea tinere arata mai bine, dar necesita straduinta suplimentara din partea barbatilor, iar cele mature nu mai arata asa bine dar sunt mai dezinvolte. Unii barbati sunt dispusi sa plateasca pretul in termeni de eforturi, altii sunt prea comozi pentru asta. Nu e de blamat nici una din optiuni...dar nici nu cred ca e vreo nenorocire. Fanel va face fericita o femeie matura :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 11:06 PM |
|