![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele.
va voi povesti mai multe , va voi da si detalii... mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
ma bucur nespus ca am atata sprijin din partea voastra si va multumesc din suflet.faptul ca am putut sa ma descarc un pic m-a ajutat foarte mult.Cleo draga, nimik nu il poate plictisi l aacest joc si sa iti spun si de ce.asa cum spuneai ca ai descoperit trucuri ca sa invingi calculatorul asa a gasit si el .cheltuie in jur de 60 ron pe luna pt ai usura munca.isi cumpara robob(astfel caracterul face treaba in locul lui), si-a cumparat si un iepuras virtual ca sa ii adunde banutii de pe jos,si-a cumparat tichet ca sa se conecteze mai repede....adika,prin urmare calculatorul ar putea munci singur...dar faptul ca vad acel joc deschis imi provoaca pur si simplu alergii.ma apuca tremuratul de nervi.pur si simplu a devenit pentru mine o fobie.
am inceput sa ii platesc cu aceasi moneda , sa ii fac lucruri care nu-i convin ,sa il stresez asa cum el imi face mie.am parte de tot sprijinul din lume din parte parintilor mei , dar mi-e jena sa ma duc la ai mei si sa le cer sa creasca un copil.nu am nici o sursa de venit pt ca abia am terminat o facultate.dupa ce se naste Raul sau Raisia(asa o sa se numeaca pruncul in functie de ce o sa fie),o sa il las la mama ,iar eu am sa-l sun pe "viitorul fost sot " din aeroport sa ii spun saintenteze divort pt ca eu nu ma mai intorc la el.am sa arunc cartele de la tel de data asta, pt ca vreau sa rup orice legatura cu el.am sa muncesc sa pot sa ii ofer copilului meu o viata decenta si am sa ma straduiesc sa nu ii simta lipsa.el nu este constient de faptul ca pe mine tot acest razboi cu viata m-a facut puternica si ambitioasa, desi ma simt batrana la 23 de ani. fetelor , ma bucur ca v-am cunoscut...si poate iesim la o cafea daca e cineva din galati.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
ma bucur nespus ca am atata sprijin din partea voastra si va multumesc din suflet.faptul ca am putut sa ma descarc un pic m-a ajutat foarte mult.Cleo draga, nimik nu il poate plictisi l aacest joc si sa iti spun si de ce.asa cum spuneai ca ai descoperit trucuri ca sa invingi calculatorul asa a gasit si el .cheltuie in jur de 60 ron pe luna pt ai usura munca.isi cumpara robob(astfel caracterul face treaba in locul lui), si-a cumparat si un iepuras virtual ca sa ii adunde banutii de pe jos,si-a cumparat tichet ca sa se conecteze mai repede....adika,prin urmare calculatorul ar putea munci singur...dar faptul ca vad acel joc deschis imi provoaca pur si simplu alergii.ma apuca tremuratul de nervi.pur si simplu a devenit pentru mine o fobie. am inceput sa ii platesc cu aceasi moneda , sa ii fac lucruri care nu-i convin ,sa il stresez asa cum el imi face mie.am parte de tot sprijinul din lume din parte parintilor mei , dar mi-e jena sa ma duc la ai mei si sa le cer sa creasca un copil.nu am nici o sursa de venit pt ca abia am terminat o facultate.dupa ce se naste Raul sau Raisia(asa o sa se numeaca pruncul in functie de ce o sa fie),o sa il las la mama ,iar eu am sa-l sun pe "viitorul fost sot " din aeroport sa ii spun saintenteze divort pt ca eu nu ma mai intorc la el.am sa arunc cartele de la tel de data asta, pt ca vreau sa rup orice legatura cu el.am sa muncesc sa pot sa ii ofer copilului meu o viata decenta si am sa ma straduiesc sa nu ii simta lipsa.el nu este constient de faptul ca pe mine tot acest razboi cu viata m-a facut puternica si ambitioasa, desi ma simt batrana la 23 de ani. fetelor , ma bucur ca v-am cunoscut...si poate iesim la o cafea daca e cineva din galati.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) patricika...stiu eu un singur mod in care s-ar plictisi. ce zici de o posibila stergere a avatarului? nimic nu e mai plictisitor decat sa o iei de la inceput. dar sa o faci fara sa se prinda cine a facut asta, altfel poate degenera rau. acum eu nu stiu nimic despre tine dar mi se pare curaj de sinucigas sa te casatoresti fara sa ai macar un venit al tau. si ma curajos mi se pare sa faci un copil fara sa fii realizata. mie imi e greu sa ma gandesc numai la casatorie cu venitul pe care il am, desi ma descurc bine cu castigul (cca 3000 de lei/luna). esti genul de femeie care asteapta sa ii dea sotul flori sa puna pe masa din sufragerie? nu e de mirare ca nu prea ai influenta asupra lui. nu te cred ca faci facultate si nu poti lucra, e doar o scuza. eu lucrez de la 16 ani si anul trecut am terminat masterul (deci am putut sa fac si studiile). asta in cazul in care slava si multumita domnului parintii mei imi puteau oferi cam tot pana la banalul bmw cu care se lauda unii copii de bani gata. am preferat sa imi iau propria masina de exemplu, pentru ca sa nu depind de ei (cu care am trait toata viata in casa - iti dai seama cum m-as simti daca as depinde de sotie), care este mult mai ieftina decat ce puteam lua gratis de la ai mei. in alta ordine de idei, nu te sfatuiesc sa divortezi pentru ca nu te vad adaptata la viata inca. nu asculta ca vai, exista viata dupa divort. nu exista! daca tu pleci frustrata dintr-o relatie, vei aduce cu tine in celalta frustrarile si sunt sanse mari sa ti se faca vant de acolo. daca vrei divort cu viata dupa, pleaca din relatie atunci cand esti fericita. nici un barbat nu este mama ranitilor sa te aline pe tine, toti cerem un pret in sentimente si rabdare de la partenera, pret pe care tu nu l-ai putea oferi pentru ca nu ai "rezervoarele" pline. ca sa nu mai spun ca orice copil te va acuza pe tine ca nu are tata pana la urma. la fel prietena mea face cu maica-sa. pentru ca daca se intelegeau atunci poate acum ar putea avea si ea de exemplu o slujba mai buna (datorita relatiilor tatalui). in societatea asta sa stii ca rezista doar cei puternici. este o societate a barbatilor iar punctul ei central este forta. nimeni nu va baga in seama o femeie singura decat ca sa o aduca in pat. avea dreptate o prietena a mea, care a trecut printr-un divort din pacate, ca femeile divortate sunt recrutate ca amante de catre colegii mai in varsta si prieteni. eu zic sa rezolvi problema si sa nu fugi de ea. dupa cate te vad eu din putinul scris in replyuri ai un talent adevarat in a te eschiva de responsabilitati. apropo o sa incerc si eu silk road... recomanda-i din partea mea entropia universe, e mai bun. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
in alta ordine de idei, nu te sfatuiesc sa divortezi pentru ca nu te vad adaptata la viata inca. nu asculta ca vai, exista viata dupa divort. nu exista! daca tu pleci frustrata dintr-o relatie, vei aduce cu tine in celalta frustrarile si sunt sanse mari sa ti se faca vant de acolo. daca vrei divort cu viata dupa, pleaca din relatie atunci cand esti fericita. nici un barbat nu este mama ranitilor sa te aline pe tine, toti cerem un pret in sentimente si rabdare de la partenera, pret pe care tu nu l-ai putea oferi pentru ca nu ai "rezervoarele" pline. ca sa nu mai spun ca orice copil te va acuza pe tine ca nu are tata pana la urma. la fel prietena mea face cu maica-sa. pentru ca daca se intelegeau atunci poate acum ar putea avea si ea de exemplu o slujba mai buna (datorita relatiilor tatalui). in societatea asta sa stii ca rezista doar cei puternici. este o societate a barbatilor iar punctul ei central este forta. nimeni nu va baga in seama o femeie singura decat ca sa o aduca in pat. avea dreptate o prietena a mea, care a trecut printr-un divort din pacate, ca femeile divortate sunt recrutate ca amante de catre colegii mai in varsta si prieteni. Bre leutzule, hai ca ma enervashi, da' rau de tot, fac precum o locomotiva cu aburi, io care mi-s calma calmissima de-obicei.... Deci, sa recapitulam... I-am spus intr-adevar ca exista viata dupa divort. Iti vorbeste cineva in cunostinta de cauza. La intalnire, am incercat totusi sa indulcesc sfatul asta (ma rog, e o sugestie mai degraba) dar chiar Patricika mi-a spus ca lucrurile erau destul de inaintate , din nou, legally speaking. Mai mult nu spun, ca nu-i treaba mea. "daca vrei divort cu viata dupa, pleaca din relatie atunci cand esti fericita" - Atunci ce rost mai are divortul in sine ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) "orice copil te va acuza pe tine ca nu are tata pana la urma" Asta ce mai e ? Copilul isi invinovateste mama care divorteaza de tata ...O noua axioma, universal valabila, de care n-am aflat eu pana acum ? "nici un barbat nu este mama ranitilor sa te aline pe tine, toti cerem un pret in sentimente si rabdare de la partenera, pret pe care tu nu l-ai putea oferi pentru ca nu ai "rezervoarele" pline " - Acelasi lucru il cerem, dragutzule si noi de la barbati, in egala masura si anume: sentimente reale si rabdare de la partener. Chit ca ne spune "femei", pana la urma tot oameni suntem, asta e, n-ai ce sa-i faci....De ce nevoia voastra (a barbatilor) de sentimente, rabdare, intelegere etc. ar fi justificat mai mare decat a noastra ? "pentru ca daca se intelegeau atunci poate acum ar putea avea si ea de exemplu o slujba mai buna (datorita relatiilor tatalui)" - deci sa-nteleg ca slujbele "bune" tot asa se obtin si-n ziua de azi, now and forever, altfel ...no chance. Stiam ca proverbul cu pricina suna ceva de genul: " N-ai carte, n-ai parte !", nu " N-ai tata cu relatii dispus sa te ajute, n-ai parte " .Am aflat ceva nou, care ma deprima cumplit, dar, ce sa-i faci, mergem mai departe, ca-n reclama cu JW Restul afirmatiilor le-as mai comenta, da' sincera sa fiu, nu prea mai am chef. Deci, ca sa fac si-un rezumat , draga Patricika, in opinia lui Leo, daca divorterzi, esti dead & burried. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:56 AM |
|