![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Minimalist nu inseamna fara culoare, Splendora, ci din aceeasi gama cromatica. In cazul Jolie este o nuanta de bej-alburiu, si 2 nuante de gri dic cate vad eu in poza aia plus un tus de ochi. Eu la rochia aia nu as recomanda sub nici o forma curcubeu. E o rochie delicata si se cere un machiaj delicat. Si daca nu se poate (a se citi: nu se vrea) delicat atunci un smoky dar DISCRET! Fara suparare, dar o sa arate ca o paiata cu machiaj verde, albastru, galben sau alta culoare traznita. Cel multa as face un machiaj cu bej auriu si negru pentru evidentiere a arcadei si contur (asta in functie de forma ochilor), deci fara portocaliu, roz, violet. Pometii usor atinsi de pudra bronzanta mata si ruj apropiat de nuanta pielii si un strop de luciu. Ca sa nu para prea sters se pot aplica niste genute false si gata.
Inca o precizare: John Galliano poate sa imbrace modele lui in rochii imperiale asezonate cu inspiratie orientala si sa le asorteze acestor tinute un machiaj teatral. In viata de zi cu zi nu facem spectacol. Exista niste principii (un cod) al tinutei si machiajului. Un machiaj multicolor la o rochie multicolora se va purta in club. In cazul rochitei de mai devreme clar nu se potriveste. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:25 AM |
|