![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am observat ca foarte putin oameni stiu cu adevarat ce vor si care sunt lucrurile importante din viata lor ( eu printre ei ) . Cu totii au o idee vaga despre asta : vor sa le fie bine , sa fie fericiti , dar nu prea sunt dumiriti in ce se concretizeaza pana la urma starea asta de bine. Si cum primul pas in a obtine ceva e sa iti doresti , daca nu prea stii ce vrei e evident ca te alegi cu ce iti dau altii in final.
Asa ca, presupunand ca va intalniti cu pestisorul de aur :P si aveti dreptul la 3 dorinte , ce i-ati cere? Concret.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
hmmmmmmmm....
1.liniste sufleteasca 2.intelepciune 3.credinta daca le-as avea pe toate astea sanatoasa tun as fi, de bani n-as avea nevoie caci intelepciunea m-ar scoate din orice situatie, iar credinta ar muta si muntii din loc.....si cum pestisorul de aur stiu ca nu exista, ma kinui din greu sa le cultiv de ceva timp (fara prea mare succes :(....cel putin prima nici ca se da batuta....nu ca celelalte doua ar da p'afara...) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th August 2025 - 11:04 AM |
|