IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Casnicie destramata de jocurile de calculator
patricika
post May 26 2008, 02:01 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele.
va voi povesti mai multe , va voi da si detalii...
mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
pescarush
post Jun 5 2008, 03:09 AM
Post #2

Musafir

Leo, in primul rand, judeci oamenii mult prea usor. Probabil varsta iti permite lucrul asta, cand vei trece prin mai multe, vei vedea altfel lucrurile, iti vei da seama ca fiecare om ia deciziile asa cum crede ca este mai bine pentru el, iar daca greseste, isi va asuma consecintele de unul singur.
In al 2-lea rand, ma surprind prejudecatile tale si stigmatizarea femeilor in general (ca sa nu spun misoginism), dar mai ales a celor divortate. pentru un barbat tanar, ai mult prea multe idei preconcepute. Sau, probabil ca esti mai indraznet si le spui pe fata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Iti dau dreptate in unele puncte, si anume, daca nu te analizezi bine dupa ce inchei o relatie, si nu-ti dai timp sa treci peste ce a fost cu adevarat, vei intra cu frustrarile acumulate din prima si in urmatoarea. Asta este si motivul pentru care doar 40% din relatiile dupa o casnicie esuata reusesc sa fie fericite.
Acum, eu nu cred ca un copil te judeca pentru ca ai ales sa-l cresti singura, ai sanse poate mai mari sa te judece daca stai intr-o relatie de 2 bani, fara urma de iubire. Cat despre partea materiala, am mai spus pe-aici, nu inseamna totul. Si e adevarat ca au o perioada mai dificila, la adolescenta copiii, cand isi doresc si ei haine de firma, celulare ultimul racnet si mai stiu eu ce vad pe la colegi. Dar pot fi facuti sa inteleaga ca nu e de unde, cu diplomatie, dragoste si comunicare (bine, asta trebuie sa fie un ongoing process, nu ne trezim ca vrem sa incepem sa comunicam cu ei doar atunci). Si apoi, in cazul patricikai, ce fel de tata vezi tu pentru copilul asta? Un tata care-l ignora, un tata pe care desi il vede in casa copilul, nu-l cunoaste si il ignora la randul lui. Daca tu crezi ca asta e o familie in regula... eu nu mai am ce sa spun.
Este destul de trist ca omul asta a conceput un copil si mai departe nu-si asuma responsabilitatile care ar fi normal sa si le asume, dar va avea grija patricika sa-i ofere copilului atat cat poate, sa simta cat mai putin lipsa tatalui. Nu spun ca e situatia ideala, dar o femeie este mult mai puternica decat crezi tu, si voi barbatii, in general. Crede-ma, am vazut femei in situatii disperate, cu copii dupa ele, si au reusit prin forte proprii, multa munca si lupta, sa iasa la liman si sa le fie mult mai bine asa, chiar daca unele au ramas fara un "barbat" langa ele.

This post has been edited by pescarush: Jun 5 2008, 03:11 AM
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
patricika   Casnicie destramata de jocurile de calculator   May 26 2008, 02:01 PM
leo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:05 AM