![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
splendora cand iti condimentezi postul cu mda si (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si restul de strambaturi parca te-aud cum bati cu pumnul in masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
e PERFECT normal ca nu sintem de o parere ca de-aia exista varietate pe lumea asta, sa avem de unde alege insa ironiile tale "subtile" nu-si au locul aici. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
splendora cand iti condimentezi postul cu mda si (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) si restul de strambaturi parca te-aud cum bati cu pumnul in masa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e PERFECT normal ca nu sintem de o parere ca de-aia exista varietate pe lumea asta, sa avem de unde alege insa ironiile tale "subtile" nu-si au locul aici. Draga mea, ce faci tu se numeste bagare de seama. Mie nu-mi place spiritul de turma si-mi place sa-mi spun parerea. Nu-mi bat capul cand vine vorba de niste oite care se iau dupa cioban, cat despre restul ifoselor de aici ma lasa rece, asa ca la revedere, chiar imi pare rau ca mi-am pierdut vremea printre anumite "doamne" " (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ". Cat despre angeldust, noroc ca avem stil in dat cu parerea si cam atat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 12:36 AM |
|