![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele.
va voi povesti mai multe , va voi da si detalii... mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
draga Leo, te inteleg perfect,pt ca vb din punctul de vdere a unui barbat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Copilul meu nu o sa aiba de ce sa imi reproseze faptul ca nu am stat alaturi de tatal lui in cazul in care acel barbat care ar trebui sa fie un exemplu isi loveste sotia , o inseala si altele.daca as fi avut un minim de spijin din partea lui as fi produs in jur de 6000 ron pe luna cu un minim de investie si nu ca directoare mai stiu eu pe unde si fara nici un fel de compromis.as fi fost propriul meu stapan ,mi-as fi facut programul dupa bunul plac al inimii.nu s-a putut cu el, dar i-am demonstrat ca pot sa fac asta si singura desi mai greu .
Copilul acesta nu a fost planificat,s-a intamplat sa fie ,iar eu nu as fi in stare sa "omor" un copil indiferent de situatie iar noi femeile ,atunci cand avem un copil dupa noi facem poate mai multe decat am fi facut daca eram o familie in toata regula,ca sa ii oferim orice ,de la tel,la haine si altele. A, inca ceva ,am "rezervoarele" foarte pline si chiar nu am sa caut sprijin in bratele niciunui barbat,dar nici nu am sa mai accept multe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:54 AM |
|