IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ati putea purta hainele "predecesoarei" ?, V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre f
Diana.
post Jun 5 2008, 12:18 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ideea topicului mi-a venit citind ce spune Monica Columbeanu in ultimul numar din Tango (iunie 2008).
Care articol mai e si in sectiunea Diva tango sub numele... Monica - Woman in Love (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Citez
<<Nu m-a deranjat sa port hainele cumparate pentru Blanche. E adevarat ca pantalonii ei nu-mi veneau. Imi erau scurti si largi. >>

Blanche si-a recunoscut, stupefiata, blanurile si inelele in fotografiile in care apare Monica Gabor. Dupa ce Blanche si Irinel s-au despartit, omul de afaceri si-a luat inapoi frumusel toate atentiile pe care i le facuse frumoasei fete si... le-a refolosit, daruindu-le Monicai, ca doar nu era sa cumpere alte tinute si bijuterii, nu-i asa? Inclusiv inelul de logodna cu care se mandreste acum Monica a apartinut odinioara lui Blanche, fusese cadoul de ziua de nastere pentru Blanche (implinea 20 de ani).

Intrebarea mea este:
V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre fosta iubita a partenerului actual de viata?
Ati putea purta hainele, v-ati putea folosi de cadourile cumparate initial pentru "predecesoare" ?

FOTO: Frumoasa Blanche, posesoarea initiala a hainelor luate la purtat "second-hand" de catre Monica.
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/blanche.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
kary_pink
post Jun 5 2008, 12:30 PM
Post #2

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Niciodata!!! Le'as face pachet si le'as da de pomana, ca nu'mi place sa arunc!

Nu cred ca ar spune cineva ca da sau nah mai stiu eu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu vad un motiv plauzibil pentru care ai accepta sa imbraci hainele fostei, nici daca te nimeresti la el acasa plouata si gasesti in dulap imbracamintea fostei...eu una as prefera hainele lui decat ale ei (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Bani exista, magazine cu imbracaminte de dama exista...respect fata de tine insuti exista...in rest no comment (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Cat despre doamna Monica sa faca bors din ciorba ei ca altceva nu prea vad sa o duca mintea... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Ati putea purta hainele "predecesoarei" ?   Jun 5 2008, 12:18 PM
kary_pink   :morderis: Niciodata!!! Le'as fac...   Jun 5 2008, 12:30 PM
Altheea   In primul rand mi s-ar parea foarte ciudat ca actu...   Jun 5 2008, 12:42 PM
kalua   Eu nu stiu de Blanche, Monica & Co, dar cred c...   Jun 5 2008, 12:46 PM
Cleo   Daca n-ar fi exemplul asta as zice "cine naib...   Jun 5 2008, 12:49 PM
Maàt   Nu-i veneau, ca actuala doamna a lasat sa se intel...   Jun 5 2008, 12:49 PM
Cleo   poate conditia sa stai in casa cu irinel vine cu t...   Jun 5 2008, 12:51 PM
Maàt   Si eu la fel. Daca eram eu in locul ei ii trajeam ...   Jun 5 2008, 12:56 PM
albinuza   fenomenal domnule!!! dar la cati bani ...   Jun 5 2008, 12:57 PM
leo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 10:48 AM