![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ideea topicului mi-a venit citind ce spune Monica Columbeanu in ultimul numar din Tango (iunie 2008).
Care articol mai e si in sectiunea Diva tango sub numele... Monica - Woman in Love (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Citez <<Nu m-a deranjat sa port hainele cumparate pentru Blanche. E adevarat ca pantalonii ei nu-mi veneau. Imi erau scurti si largi. >> Blanche si-a recunoscut, stupefiata, blanurile si inelele in fotografiile in care apare Monica Gabor. Dupa ce Blanche si Irinel s-au despartit, omul de afaceri si-a luat inapoi frumusel toate atentiile pe care i le facuse frumoasei fete si... le-a refolosit, daruindu-le Monicai, ca doar nu era sa cumpere alte tinute si bijuterii, nu-i asa? Inclusiv inelul de logodna cu care se mandreste acum Monica a apartinut odinioara lui Blanche, fusese cadoul de ziua de nastere pentru Blanche (implinea 20 de ani). Intrebarea mea este: V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre fosta iubita a partenerului actual de viata? Ati putea purta hainele, v-ati putea folosi de cadourile cumparate initial pentru "predecesoare" ? FOTO: Frumoasa Blanche, posesoarea initiala a hainelor luate la purtat "second-hand" de catre Monica. (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/blanche.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
In primul rand mi s-ar parea foarte ciudat ca actualul partener sa ia inapoi cadourile date unei foste si sa le mai si pastreze ?!? (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Asta mi-ar spune multe despre cat de barbat este. Nu cred ca le-as arunca, nici nu le-as da de pomana...as zbughi-o pe usa in secunda doi!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 07:33 AM |
|