IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ati putea purta hainele "predecesoarei" ?, V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre f
Diana.
post Jun 5 2008, 12:18 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ideea topicului mi-a venit citind ce spune Monica Columbeanu in ultimul numar din Tango (iunie 2008).
Care articol mai e si in sectiunea Diva tango sub numele... Monica - Woman in Love (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Citez
<<Nu m-a deranjat sa port hainele cumparate pentru Blanche. E adevarat ca pantalonii ei nu-mi veneau. Imi erau scurti si largi. >>

Blanche si-a recunoscut, stupefiata, blanurile si inelele in fotografiile in care apare Monica Gabor. Dupa ce Blanche si Irinel s-au despartit, omul de afaceri si-a luat inapoi frumusel toate atentiile pe care i le facuse frumoasei fete si... le-a refolosit, daruindu-le Monicai, ca doar nu era sa cumpere alte tinute si bijuterii, nu-i asa? Inclusiv inelul de logodna cu care se mandreste acum Monica a apartinut odinioara lui Blanche, fusese cadoul de ziua de nastere pentru Blanche (implinea 20 de ani).

Intrebarea mea este:
V-ati putea imbraca cu hainele cumparate, ba chiar purtate, de catre fosta iubita a partenerului actual de viata?
Ati putea purta hainele, v-ati putea folosi de cadourile cumparate initial pentru "predecesoare" ?

FOTO: Frumoasa Blanche, posesoarea initiala a hainelor luate la purtat "second-hand" de catre Monica.
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/blanche.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Diana.
post Jun 5 2008, 12:56 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si eu la fel. Daca eram eu in locul ei ii trajeam doua peste ochi, il imbracam pe el cu boafele si dupa aia plecam in lumea mea!

.. Iar daca e sa fiu rautacioasa cu adevarat, nu poci pentru ca sa nu ma intreb daca doamna actuala o fi preluat si "zestrea" de lenjerie intima, aka chilotii fostei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Ati putea purta hainele "predecesoarei" ?   Jun 5 2008, 12:18 PM
kary_pink   :morderis: Niciodata!!! Le'as fac...   Jun 5 2008, 12:30 PM
Altheea   In primul rand mi s-ar parea foarte ciudat ca actu...   Jun 5 2008, 12:42 PM
kalua   Eu nu stiu de Blanche, Monica & Co, dar cred c...   Jun 5 2008, 12:46 PM
Cleo   Daca n-ar fi exemplul asta as zice "cine naib...   Jun 5 2008, 12:49 PM
Maàt   Nu-i veneau, ca actuala doamna a lasat sa se intel...   Jun 5 2008, 12:49 PM
Cleo   poate conditia sa stai in casa cu irinel vine cu t...   Jun 5 2008, 12:51 PM
Maàt   Si eu la fel. Daca eram eu in locul ei ii trajeam ...   Jun 5 2008, 12:56 PM
albinuza   fenomenal domnule!!! dar la cati bani ...   Jun 5 2008, 12:57 PM
leo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 07:47 AM