IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Casnicie destramata de jocurile de calculator
patricika
post May 26 2008, 02:01 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele.
va voi povesti mai multe , va voi da si detalii...
mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
patricika
post Jun 5 2008, 10:05 AM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

draga Leo, te inteleg perfect,pt ca vb din punctul de vdere a unui barbat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Copilul meu nu o sa aiba de ce sa imi reproseze faptul ca nu am stat alaturi de tatal lui in cazul in care acel barbat care ar trebui sa fie un exemplu isi loveste sotia , o inseala si altele.daca as fi avut un minim de spijin din partea lui as fi produs in jur de 6000 ron pe luna cu un minim de investie si nu ca directoare mai stiu eu pe unde si fara nici un fel de compromis.as fi fost propriul meu stapan ,mi-as fi facut programul dupa bunul plac al inimii.nu s-a putut cu el, dar i-am demonstrat ca pot sa fac asta si singura desi mai greu .
Copilul acesta nu a fost planificat,s-a intamplat sa fie ,iar eu nu as fi in stare sa "omor" un copil indiferent de situatie iar noi femeile ,atunci cand avem un copil dupa noi facem poate mai multe decat am fi facut daca eram o familie in toata regula,ca sa ii oferim orice ,de la tel,la haine si altele.
A, inca ceva ,am "rezervoarele" foarte pline si chiar nu am sa caut sprijin in bratele niciunui barbat,dar nici nu am sa mai accept multe.

+Quote Post
leo
post Jun 5 2008, 02:04 PM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(patricika @ Jun 5 2008, 11:05 AM) *
Copilul meu nu o sa aiba de ce sa imi reproseze faptul ca nu am stat alaturi de tatal lui in cazul in care acel barbat care ar trebui sa fie un exemplu isi loveste sotia , o inseala si altele.

desigur ca nu iti va reprosa ca nu ai stat alaturi de el. iti va reprosa ca nu ai fost in stare sa deschizi bine ochii asa cum face prietena mea cu maica-sa.

QUOTE(pescarush @ Jun 5 2008, 04:09 AM) *
Leo, in primul rand, judeci oamenii mult prea usor.

poate ca ii judec usor dar eu imi asum responsabilitatile in toate cazurile. din punctul meu de vedere divortul nu se justifica. divortul este o metoda de a spune "am fost cu tine cand ne-a fost bine, acum ma retrag, de ce sa pierd eu?".
daca un om este responsabil lupta sau isi asuma greseala si pedeapsa aferenta. eu nu vad viata in felul in care atunci cand sotia are o problema ii intorc spatele si imi iau bagajele cum fac cu prietenele acum. presupun ca femeia care imi va fi sotie are alt statut decat relatiile din prezent. Loialitatea inseamna sa refaci legaturile si nu sa fugi mancand pamantul. ori intri in ceva ori te dai la o parte, dar o data intrat iti asumi urmarile.

asta ca sa nu mai spun ca in conditiile in care se traieste in tara asta nu ajung doi parinti sa creasca un copil. mi-e groaza numai cand vad pretul la scutece si imi dau seama ca pe viitor voi avea si eu copil. la fel mi-e groaza ca in bucuresti trebuiau pana in prezent sa se construiasca 100 de gradinite de stat si s-a facut doar una. deci parintii sunt obligati sa plateasca gradinitelor particulare sumele alea imense. si scapa doar cu atat in cazul in care are cine sa ii ajute dupa program ca altfel costa si bona. imi spui cum poate o singura femeie/un singur barbat sa creasca un copil in cazul in care are un salariu mediu pe economie? cum are sa il imbrace? cum are cu ce sa il hraneasca? din punctul meu de vedere discutam doar discutii aici. ai facut un bilant de venituri si cheltuieli al unei familii cu 1 copil de 4 ani? a apropo....o sa ii explici ca nu poti sa ii iei jucaria care a vazut-o la un prieten pentru ca nu e de unde? jenant! copilul meu nu va primi un raspuns ca asta, voi avea grija eu de asta.

si pescarush....poate ca unii considera ca a supravietui inseamna a trai. Altii, printre care si eu, sunt de parere ca a trai presupune a te bucura de viata. nu vad nici o onoare in a te asigura ca fiul/fiica ta doar supravietuieste.

+Quote Post

Posts in this topic
patricika   Casnicie destramata de jocurile de calculator   May 26 2008, 02:01 PM
leo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:32 AM