![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
S-a discutat, cu siguranta, acest subiect - si inca mult - dincolo. Va invit, asadar, ca aici sa facem sinteza sintezelor, sa enumeram crema cremelor mastilor pentru fata. Noutatile sunt binevenite.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eii...nu esti maniaca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu am incercat nimic din ce ai enumerat. Doar cele de la Freeman - scrub 2 tipuri, una cu castravete si cea exfolianta. Asta asa de curatirea tenului. Cele preparate de mine is pentru hidratare. Baza e argila apoi pun galbenus de ou,miere si lamanie sau zeama de castravete. Acum depinde tipul de ten, asa poti combina ingredientele. Poti folosi un pic de branza prospata cu putin lapte si miere pt. tenurile sensibile sau uscate. Se pot adauga si uleiuri , de ex. mai foloseam ulei de migdale dulci sai ulei se sambure de strugure (se stie ca este mult mai eficient decat coenzima Q10).
Acum as vrea sa-mi de la Guinot un gomaj biologic, e cam scump.... Iar pt. exfoliere corporala folosesc ulei de masline cu zat de cafea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Cam rudimentar dar da rezultate foarte bune. Sau se pot folosi tarate de grau. Da, uitasem de mastile pt. par. Ani de zile am folosit aceste masti pt. ca am parul f fin ca textura dar in timp a inceput sa mi se indeseasca. De lungine nu mai spun, imi acoperea poponetul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Acum l-am mai taiat ca ma asezam pe el si era destul de enervant. Deci : galbenus (cam 4 buc.) + ulei de germeni de grau + ulei de ricin+ ulei de nuca(nu e recomandat blondelor ca inchide nuanta parului) + ulei de migdale dulci+ tinctura de brusture si daca gasiti putei pune si vit. A. Se omogenizeaza si se aplica la radacina parului, se lasa cam 1 ora si apoi se spala parul in mod mormal cu sampon. Se poate folosi si tinctura de ardei iute in amestecul mai susmentionat( accelereaza cresterea parului si previne caderea lui). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:00 AM |
|