![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
S-a discutat, cu siguranta, acest subiect - si inca mult - dincolo. Va invit, asadar, ca aici sa facem sinteza sintezelor, sa enumeram crema cremelor mastilor pentru fata. Noutatile sunt binevenite.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am avut de la Freeman vreo 3, dar nu m-a impresionat nici una..mai deloc. 2 pt curatare si 1 pt hidratare, stralucire. Le mai am si acum.
Argila de la Aslavital nu m-a impresionat niciodata..din asta folosesti? wow..pana la fund?! (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Si nu iti este greu sa il ingrijesti? Eu il am cam pana la jumatatea spatelui. Foarte interesant amestecul tau si sunt sigura ca si eficient! Dar de ce aplici doar la radacina parului? Pentru exfolierea corpului, multe fete de la noi folosesc tehnica asta si sunt foarte multumite. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:00 AM |
|