![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
S-a discutat, cu siguranta, acest subiect - si inca mult - dincolo. Va invit, asadar, ca aici sa facem sinteza sintezelor, sa enumeram crema cremelor mastilor pentru fata. Noutatile sunt binevenite.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Pentru curatarea tenului mi s-au parut bune cele de la freeman. Chestia e ca niciodata nu m-am indurat sa dau multi bani pe astfel de produse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Referitor ca cele pt. par, se aplica la radacina pt. a o hrani si a proteja scalpul. Ce e drept imi era cam grau cu el adunci cand il descurcam dupa baie in rest era chestie de obisnuinta. Dar in timp l-am mai taiat, acum il cam pana la mijloc. Chiar azi am fost de mi-a mai luat un pic din el. Prin iarna am trecut printr-o perioada f ciudata, nu mi s-a intamplat sa-mi pice parul...eii.. timp de vreo 4 luni tot mi-a picat cred ca jumatate din el si din acest motiv am zis sa-l mai tund. Cand eram prin studentie mi-l impleteam in codite (7-14), dupa cum aveam rabdare, asta cand mi-l spalam. Si cand il despleteam statea asa de fain ca ma oprea lumea pe strada sa ma intrebe la ce salon mi-am aranjat parul. Era singura metoda de a-l increti un pic la cat de lung era. Acu' nu prea mai am timp suficient si nici rabdare dar nici nu ma indur sa-l tai prea mult, tine de obisnuinta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca era refularea copilariei pt. ca mama mi-l taia mereu pe motiv ca nu are cine sa mi-l impleteasca cand mergeam la scoala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:05 AM |
|