![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am deschis topicul asta ca nu cumva, din intamplare, sa citeasca cele care inca n-au vazut filmul ce se intampla in film.
Anjelu' spunea ca a socat-o finalul. De ce, bre? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi inchipui ca vorbesti de cureaua din poza din mijloc
(IMG:http://girldir.com/files/images/Carrie-Bradshaw-satc-movie1.jpg) Curea care se potriveste (cel putin asa mi se pare mie) cu sandalele alea, si pe alea le-a purtat la cateva tinute diferite in film. Mie faza cu Mr. Big nu mi s-a parut gogonata, el vroia sa o ia pe ea si cu acte, nunta pompoasa era problema lui. Iar ea, cand s-a dus sa-si recupereze papucii din paradisul imobiliar, a si spus ca n-a fost logica la mijloc cand s-a aruncat in bratele lui. Iar ea avea deja inoculata ideea ca pe undeva a fost si vina ei ca a marit proportiilr nuntii pe zi ce trecea. Mie mi s-a parut slaba scena in care ea-i da cu buchetul de mireasa in cap, pe strada (cand el a pus soferul sa-ntoarca pe strada aia de circulatie unica), prea putin dramatica. Miranda...nah, asa am simtit si eu, cum ai spus tu. Iar Samantha mi s-a parut iar ok. Adica viata ei si a papuselului s-a schimbat total odata cu plecarea lor la Hollywood. Si nu sta personajul asta cu cineva numai pentru ca i-a fost alaturi intr-o situatie grea, candva. Eu ma asteptam sa si-o si puna cu vecinul si ala sa-i fie motivul de despartire de papusel. Apropo, papuselul mi s-a parut foarte ridat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:18 AM |
|