![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am deschis topicul asta ca nu cumva, din intamplare, sa citeasca cele care inca n-au vazut filmul ce se intampla in film.
Anjelu' spunea ca a socat-o finalul. De ce, bre? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu abia asteptam sa vad filmul si nu pot spune ca m-a dezamagit dar a fost parca prea siropos. A fost o placere sa le revad, sa ma amuz din cauza Samanthei si sa le admir tinutele ''curajoase'' desi uneori vestimentatia li se potrivea precum nuca in perete.
Ma asteptam ca Samantha sa revina la viata hot din trecut, in ultima serie din serial nu avea niciun farmec ''imbracata'' in fata buna cu o relatie serioasa traumatizata de cancer. Samantha nu este ea daca nu vorbeste tot timpul despre sex si lista lunga de barbati care au trecut prin patul ei. M-a dezamagit reintoarcerea lui Carrie in bratele lui Big doar pentru ca Miranda chipurile facuse o greseala. Adica fata care pana mai ieri trecea peste orice pentru prietene acum se supara serios si se arunca in bratele iubitului?! (Ma rog, nu a fost chiar asa dar aici era ideea)Sa nu mai spun ca replica in care ii spune Mirandei ca i-a distrus viitorul a fost de toata jena (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Luat in detalii se gasesc gramada de ''defecte'' filmului in comparatie cu serialul dar per general mi-a placut, m-a amuzat si a fost ok. Serialul as putea sa-l revad cu acelasi entuziasm de fiecare data dar filmul cred ca a fost deajuns sa-l vad o singura data. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th August 2025 - 04:13 PM |
|