![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Pun o parte din meniul de la nunta sora-mii:
1.Gustare Rece: - Mousse foie gras - Tartina branza de capra cu costita - Rulouri somon afumat cu ceapa si capere - Prosciuto de parma cu parmesan - Rulada piept de pui cu legume - Ciuperci pane umplute cu ficat de gasca - Mozzarela cu ierburi fine si ulei de masline - Avocado cu creveti si sos de smantana (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Cununie%20religioasa%20sorela/DSC04493.jpg) 2. Gustare calda: Rulouri de vitel cu spanac, emental si sos brun servit cu legume sote (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Cununie%20religioasa%20sorela/DSC04535.jpg) 3. File de somon la gratar cu sos de mustar dijon si marar servit cu orez salbatic cu legume (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Cununie%20religioasa%20sorela/DSC04560.jpg) Ce vrednicuta ai fost tu Nimphe. |
|
|
![]() |
lxn |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Ymmy, arata grozav toate cele!
Parerea mea legat de portiile la romani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : mi se pare normal sa fie moderate, nu in exces, ca nimeni nu poate manca 3-4 feluri de mancare cu farfuriile pline ochi, insa mi se pare aiurea cand te duci la un restaurant de fite si-ti puna in mijlocul farfuriei o ciuperca umpluta sau o felie de friptura, subtire si ingusta si cativa stropi de sos pe marginea farfuriei, de forma, si o frunzulita de patrunjel. Ok, aspectul ca aspectul, dar in ditamai farfuria sa pui trei fâţe, mai bine deloc (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) ... sau o farfurie mai mica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu una abia ma ating de mancare la evenimente de genul asta, gust cate putin din fiecare si-mi ajunge, insa, asa cum ziceati si voi, romanul tot roman! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 10:53 PM |
|