![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Ce planuri de revelion aveti?
Vreau sa fie ceva special anul asta si nu stiu ce surpriza sa ii pregatesc.. ;) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
dora,sunt asa.Daca ne-ai auzi la telefon cum vorbim unul cu celalt,daca ne-ai fii vazut ieri.........nu ma asteptam sa ajunga pe la mine aseara ca a stat mult in vama si avea si tren imediat ce a ajuns,dar cand a venit ,atata ne-am starns inbrate si ne-am pupat si ......nu am cuvinte,mi se face pielea de gaina cand imi amintesc :)
Vreau sa fac ceva deosebit,sa vada ca si eu m-am gandit la el cat a fost plecat, si sa vada ca ,cu toate ca mi-e tare dor de el il sustin in continuare si sunt alaturi de el. As vrea sa fac un gest ceva de care sa-si aminteasca cu placere,si alta data cand are turneuri sa sa fie nerabdator sa ajunga acasa :-*sa-l surprind cu ceva placut |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 05:39 PM |
|