![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inafara de mancarea din comert ce sfaturi mai aveti in ceea ce priveste alimentatia pisicilor?
Eu imi aduc aminte ca am vazut la tv o doamna in varsta foarte bine care-i dadea pisicii ei batrane smantana lichida amestecata cu un ou (sau numai galbenusul) pentru o blana frumoasa si lucioasa. Pisica arata grozav, mai ales cand ma gandesc ca avea vreo 12-13 ani. Eu voi incerca sa-i pun un galbenus in niste lapte pentru pisici. Ce retete-minune stiti voi? Le mai faceti si voi de mancare? Ce? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Cartofii fac foarte rau la pisici. Nu ii mai da. Exista mancare pt puiuti, crochete, nu este exagerat de scumpa, si o pisica mananca putin. Daca vrei sa ai o pisica sanatoasa si sa nu ai probleme cu ea mai tarziu nu ii mai da mancare de oameni, doar carne de pui/vita..fiarta sau gratar. In nici un caz mancare gatita.
Hrana speciala pentru pisici nu ii este daunatoare, dimpotriva, contine tot ce are nevoie o pisica. Nu ii da Whiskas, kitekat..acestea, da contin e-uri si sunt de foarta proasta calitate. Gasesti in petshopuri si cabinete veterinare gamele Royal canin, Purina, Hills, varianta pentru puiuti-kitten, sau babycat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:18 AM |
|