![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 15-January 08 Member No.: 3,033 ![]() |
salut! mama mea a intrat la menopauza si are dureri maari de cap si insomnii (si poate si alte dureri pe care nu le spune). Va rog spuneti mi daca sunt tratamente pentru micsorarea acestor efecte ale menopauzei.
daca mai este vre un topic cu subiectul asta va rog anuntati ma. merci |
|
|
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca cel mai indicat ar fi ca mama ta sa mearga la un ginecolog.
Exista tratamente moderne, care sa ajute organismul femeii in perioada de instalare a menopauzei si, totodata, sa pregateasca organismul pt batranete, adica sa previna instalarea osteoporozei, bolilor cardio-vasculare, bolii Alzheimer, etc (cred ca le-am enumerat pe cele mai periculoase). Mama ta trebuie sa gandeasca asa: o asteapta cel putin alti 20 - 40 ani de menopauza. O perioada de viata extrem de lunga, timp in care organismul nu intinereste. Cum se pregateste ea, in mod inteligent, pentru atatia ani de menopauza? Intreband babeste in stanga si in dreapta printre straini? Cel mai corect si inteligent ar fi sa ceara un sfat competent. Sanatate multa! This post has been edited by dr_wise: Jun 10 2008, 02:24 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 04:32 AM |
|