IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Discutii despre SEX AND THE CITY - the movie, Numai pentru cele care au vazut filmul
kalua
post Jun 7 2008, 09:25 PM
Post #1

Musafir

Am deschis topicul asta ca nu cumva, din intamplare, sa citeasca cele care inca n-au vazut filmul ce se intampla in film.

Anjelu' spunea ca a socat-o finalul. De ce, bre? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Nimphetamin
post Jun 10 2008, 11:09 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Ok, sa va impartasesc si eu impresiile mele proaspete ( l-am vazut in seara asta cu cele 5 colege de la serv). Pe mine m-a umplut. De tot felul de emotii si ganduri si pareri de rau etc. Am trait fiecare minut, odata cu ele.
Nush, mi-a placut! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) L-as revedea de mai multe ori chiar!

M-a lasat masca faza cu lasatul balta, mi-a placut cand i-a dat cu buchetul in cap, desi, daca mi s-ar fi intamplat asta, ori il scuipam, ori nu-i aruncam nici macar o privire. Si nici eu nu-s de acord cu impacatul, in niciun caz. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mi s-a parut a lame excuse faza cu Miranda, dar asta e, trebuia sa fie happy ending.

Mi-a placut mult prietenia dintre ele si am regretat ca n-am avut parte de asa ceva, dar poate e doar in filme?

Mi-a placut Charlotte, Miranda, dar Carrie si Samantha m-au cam dezamagit. Per ansamblu a fost ok, v-am zis, mi-a placut f f m filmul, dar cele 2 personaje m-au cam dezamagit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

La mine in sala a fost destui barbati, dar n-am auzit decat chicoteli muieresti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si la sfarsit nu am vazut niciun extaz, nik. Nush, mi-a imaginat ca o sa fie ceva faina, dar asa sunt eu, imi fac vise si ma trezesc cu un pumn in bot amar.

Ca sa nu fiu (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) ma opresc cu impresiile care nu implica filmul si revin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Rochia de mireasa nu mi-a placut, machiajul de mireasa mi s-a parut nasol, pt ca o imbatranea extrem de mult si, in general, am observat ca peste toate timpul a trecut fara mila. Toate, poate mai putin Charlotte, aratau rau, ca niste babe in unele cadre. Chiar a fost un moment (cred ca la spital, dupa nasterea lui Charlotte) cand intr-un cardu este Big si in altul Carrie, deci barbat-femeie. Iar Big arata batran, pe cand Carrie arata batrana si uratita (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
La Samantha mi s-a parut extrem de fals decolteul. Nu avea niciun rid, niciun fir si stiu ca oricat de ingrijit ar fi, un decolteu de 50 de ani nu poate sa arate atat de intins. Era prea fake! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Mi-a placut mai mult cum ii statea lui Carrie satena, blondul o imbatranea f tare. Nu pot sa-i uit figura din oglinda, la hotelul din Mexic...arata rau de tot...

Cam atat deocamdata...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Discutii despre SEX AND THE CITY - the movie   Jun 7 2008, 09:25 PM
Maàt   He, he, he...gind la gind cu bucurie. Am pus pe in...   Jun 7 2008, 10:07 PM
angeldust   ok, deci aici o sa fie SPOILERE!!...   Jun 7 2008, 10:33 PM
kalua   Imi inchipui ca vorbesti de cureaua din poza din m...   Jun 7 2008, 10:54 PM
angeldust   Si mie mi s-a parut ridat si cu o alunita in plus ...   Jun 7 2008, 11:00 PM
kalua   Mie nu-mi plac nici sandalele astea, poate or arat...   Jun 7 2008, 11:10 PM
angeldust   Eu am crezut ce era intentionata aia cu blonduta a...   Jun 7 2008, 11:26 PM
kalua   Miranda este cea care a suferit cele mai mari schi...   Jun 7 2008, 11:40 PM
angeldust   yup! nice one! :322: Eu am tot cautat ...   Jun 7 2008, 11:43 PM
kalua   Atunci inseamna ca mi-ai transmis-o si mie prin te...   Jun 7 2008, 11:52 PM
kary_pink   Eu abia asteptam sa vad filmul si nu pot spune ca ...   Jun 8 2008, 01:27 PM
angeldust   Eu cred ca o sa mai revad si filmul odata, sa ma h...   Jun 8 2008, 02:18 PM
kalua   Si eu, astept dvd-ul. :D S-apoi, la cat ma imbrac...   Jun 8 2008, 02:26 PM
angeldust   Chiar vroiam sa va intreb de rochia de mireasa. Mi...   Jun 8 2008, 02:29 PM
kalua   Mie nu mi-a placut absolut deloc partea de sus a r...   Jun 8 2008, 02:44 PM
Nimphetamin   Ok, sa va impartasesc si eu impresiile mele proasp...   Jun 10 2008, 11:09 PM
purpleariadna   mie mi-a placut per ansamblu dar a avut unele scap...   Jun 10 2008, 11:50 PM
Ariana   Am vazut si eu intr-un final filmul... F imbatrani...   Jun 15 2008, 06:56 PM
kalua   Tananaaaa, am aflat ca faza cu licitatia de la car...   Jun 15 2008, 07:35 PM
bulina   Ia uite ce-mi scapase mie topicul de fata... Mie ...   Sep 11 2008, 08:17 PM
happyCat  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 01:40 PM