![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit de soacre, de copii, de frati si surori, dar mai putin de mamele noastre.
Cum va impacati cu mama, cat de des o vedeti sau auziti? E cea mai buna prietena a voastra? Va mai scoate din sarite cateodata? Mama mea are o fire calma si este ingaduitoare, n-am auzit-o niciodata vorbind urat, nici macar "du-te dracului" nu spune. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) O iubesc din toata inima, cu toate ca, uneori, ma scoate din papuci. Dar asta e vina mea, eu sunt cea care sar in sus la cea mai mica chestie care nu-mi place. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) A fost langa mine nu numai cu o vorba buna cand am avut nevoie de ea, ii multumesc si aici pentru asta. Vorbim aproape zilnic la telefon, de vazut ne vedem mai rar (cam o data la doua saptamani), iar dupa ce am facut trierea asa ziselor prietene, ea imi este principalul confident si sfatuitor. |
|
|
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, am dat sa scriu despre relatia mea nu foarte buna si superficiala cu mama mea, si am scris si am scris, si mi-am dat seama ca nu pot sa trimit. Eu de felul meu ma deschid mai greu de aia cand am vazut ca Nimphe si-a rezolvat problemele la un psiholog m-am bucurat tare pentru ca eu nu pot sa vorbesc cu cineva total deschis despre cele mai adanci probleme, care is of course legate de mama mea. Momentan ma simt foarte aiurea cand ma surprind evitand-o prin casa, numai ca sa nu o vad/aud, sa nu trebuiasca sa-i zic ceva doar de umplutura (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Eh, oricum ma bucur pentru toate mamicile voastre care invata acum, ce sa zic a mea a invatat din zbor engleza pentru ca eu cu fratele meu asa ne desfasuram cand eram mai prichindei prin casa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , si ea trebuie sa stie tot si s-a cam prins ea de cuvinte, propozitii. Cat despre calculator... sunt multumita ca la 53 de ani impreuna cu tata(el se descurca binisor) stiu sa-si deschida propriul lor calculator din living, sa-si puna muzica in winamp, sa faca cd-uri, si tata stie sa lucreze in office, are si id de mess dar lui "nu-i trebuie, pentru ce sunt telefoanele mobile" (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:57 PM |
|