![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
S-a discutat, cu siguranta, acest subiect - si inca mult - dincolo. Va invit, asadar, ca aici sa facem sinteza sintezelor, sa enumeram crema cremelor mastilor pentru fata. Noutatile sunt binevenite.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Chiar daca de parfumuri sau machiaje nu, de masti sunt chiar obsedata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , cum a spus si sweet_girl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am o varianta pentru peeling: -amestecati intr-o cana sau un vas mai micut smantana rece (nu foarte rece) cu zat de cafea, cat de multa -sa amestecati cu o lingura de plastic sau de lemn, sa nu fie atinsa de metal -masati bine fata cu acest "aluat" pana cand simtiti ca tenul a "absorbit" majoritatea smantanei -se repeta 1-2 ori -zatul de cafea o sa-l simtit puternic la inceput, dar sa nu va speriati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -sfat: sa va gasiti un loc adecvat, pentru ca o sa murdariti:P eu de obicei mi-l aplic pe tot corpul prin masaj inainte de dus, si cand am terminat smantana de pe mine:P dau drumul la dus, nu folosesc gel de dus imediat dupa, ,ma clatesc numai cu apa -o sa aveti un ten ca de bebelus dupa:) si o sa fie si foarte rosie (de la abraziv) vreo jumatate de ora -SMANTANA: ca si laptele sau iaurtul este un bun hidratant pentru piele -CAFEA: prin ingredientele sale revigoreaza pielea -MASAJ: ajuta circulatia, si cu ajutorul zatului de cafea scapati si de celulele moarte Am vrut sa va mai impartasesc o masca, dar am obosit putin:P Dar sa-l incercati neaparat pe acesta:P Si sa-mi spuneti cum v-ati simtit dupa. This post has been edited by janis: Jun 11 2008, 06:15 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:33 AM |
|