![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
Hello!
A folosit cineva crema de la Hemel pentru ten gras/mixt? Mi-am comandat-o eu si ar trebui sa imi vina saptamana viitoare. Eram curioasa daca a mai folosit-o cineva, sa imi spuna ce parere are. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Eu am folosit crema de la Hemel, si mi-a placut foarte-foarte mult, pentru ca nu contine parfum, coloranti sau conservanti, se aplica pe pielea umeda si tenul absoarbe doar cat este necesar, restul ramane pe suprafata fetei. Pe mine m-a ajutat foarte mult, am avut o piele foarte frumoasa, fina si fara cosurile acelea mititei care mai apareau din cand in cand:P
DAR, nu se poate folosi ca si o crema de zi, eu cel putin nu l-am putut folosi, pentru ca se absoarbe lent si restul care nu se absoarbe ramane pe fata si luceste...si dimineata eu sincer nu am rabdare sa astept sa mi se aboarbe crema:P Il foloseam doar seara dupa demachiere. This post has been edited by janis: Jun 11 2008, 06:23 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:53 AM |
|