![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Blondina, la tine/voi cum e? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
(Acuma o sa ma penalizeze ca ti-am dat apa la moara) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/trozneala.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 12-June 08 Member No.: 4,056 ![]() |
Buna dragele mele. Din pacate eu nu am avut o experienta prea placuta. Si vreau sa o impartasesc cu voi ca sa nu treceti prin ce am trecut eu. Mi-am facut de curand nunta si am ales un restaurant care la prima vedere parea ideal. Un loc destul de retras, cu multa verdeata, linistit si cu o parcare in care sa incapa toti invitatii. O sa spuneti ca este locul perfect de nunta. Asta am spus si eu cand am vorbit cu patronul si mi-a prezentat locul si oferta lor. Si am acceptat.
Ce nu a mers bine? Pai cam tot. In primul rand am acceptat sa le platim o anumita suma de bani pentru serviciile lor. La a doua intalnire insa, dragutul de patron era beat turta si a inceput sa tipe la noi ca nu asa ne-am inteles. Si a trebuit sa ii dam mai multi bani (sau sa anulam nunta). Au stiut ca nu avem incotro si ne-au frecat mult si bine. A trebuit sa platim in plus pentru ospatari (de parca am fi avut cum sa ii aducem de acasa). Nu au decat un frgider, motiv pentru care am servit mare parte din bauturi calde. Norocul nostru a fost ca am prins o noapte racoroasa. Nici macar mancarea nu a fost stralucita. Ca sa nu mai spun ca de fapt nu ne-au pus toata parcarea la dispozitie, ci doar un sfert din ea...asa ca unii invitati au parcat pe trotoar si prin imprejurimi. Si daca asta nu e de ajuns, minunatul patron al cladirii a stat toata noaptea ca un scai la nunta mea, de parca il invitase cineva... Nu va doresc sa dati peste asemenea localuri conduse de "patroni" imbogatiti peste noapte care considera ca pot face ce vor (inclusiv sa va strice nunta). Despre ce restaurant vorbesc? EDITAT Din clipa cand am auzit denumirea lui de restaurant comunist ar fi trebuit sa o iau la fuga. Cand va apucati sa screti asa ceva , ginditi-va bine! IAR ALTA DATA CIND SE MAI POSTEAZA ASA CEVA, AFIRMATII PE CARE NU AVEM CUM SA LE SUSTINEM/INJURIOASE/ETC SE STERG DIN PRIMA IAR USERUL SE BANEAZA! Maat This post has been edited by Maàt: Sep 6 2008, 12:53 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:53 AM |
|