![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Booooon.. sa va explic cum sta situatia: avem in Grecia un foarte bun prieten care are fabrica de haine si produce haine pentru femei si barbati.
Hainele sint foarte faine, cu preturi care incep de la 60-70 lei noi, insa de o calitate ireprosabila: in Romania nu gasesti haine asa misto la raportul asta pret / calitate. Ma bate gindul sa deschid inca o firma si sa incep si o alta afacere de vindut haine online, pentru ca oferta de gen in Romania este aproape inexistenta iar eu am si piinea si cutitul in mina: din net traiesc, din intretinut servere, facut si promovat siteuri care sa vinda... Am nevoie de ajutorul vostru, deci va intreb, petnru ca targetul de piata este fix pe profilul nostru, al celor care frecventam forumul elady (evidamente si al meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Deci, va vintreb: ati cumpara haine online? Ce v-ar face sa cumparati haine online? Iar daca nu, de ce? Va intreb aceste lucruri pentru ca am incredere in judecata voastra. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce produs? Poate te pot ajuta eu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Asa: experienta mea cu quelle: am comandat o haina din piele intoarsa, marimea mea: ar fi trebuit sa fie 42, dar 42 de la ei e un fel de 50 in realitate, a trebuit sa o returnez. Pantofii sport comandati pentru barabata-miu, o pereche de puma, au ajuns la 3 luni de la comanda!!!! Marimea nu prea a corespuns, pentru ca l-au cam strins pina s-au lasat putin, pentru ca erau de piele si pielea cedeaza un pic... Dintre hainele comandate pentru el, doar o singura geaca i-a venit ceva mai bine, restul ori le-am returnat, ori le-am facut cadou memrilor familiei mai "dezvoltati"... Returnarea banilor a fost facuta dupa 2 luni de la trimiterea inapoi a produselor! De-aia de la ei nu mai cumpar haine pentru mine nici moarta! A, si sa nu va mai spun ce tevatura a fost cu banii, pentru ca nu am buletin de craiova ia banii sint returnati cu mandat postal, nu i-am putut ridica si pina mi-au ajuns in contul bancar a trecuit baba cu colaci... Daca ne apucam si de afacerea asta noua, in mod sigur voi sti ce NU trebuie sa fac si in mod sigur o sa pun si plata online ca sa pot returna banii tot online, sa nu stea oomul tispe luni pina sa primeasca banii inapoi! Plus, o sa fac si plata cu op din cont persoanl, pentru ca sint foarte multe persoane care au conturi bancare pe persoana fizica si ebanking si fac platile din contul curent stinda acasa la calculator; daca se returneaza produsul in stare buna (fara eticheta rupta, folosite, patate) sa pot face returnarea platii si sa ii ajunga banii in cont clientului in maxim 72 de ore (ca bancile nu lucreaza in week-end). |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mi as cumpara, mi am cumparat de la quelle de f multe ori, daca ce ceva ce imi place si nu gasesc la mine in oras categoric l am luat
la quelle marimile le am nimerit, ceea ce m a facut sa returnez a fost materialul, am nimerit sa nu mi placa sau sa nu fie ceea ce credeam eu ca e. daca se poate returna e ok pt ca multa lume comanda mai lejer, asa de frica nu are curajul sa incerce. eu zic sa i dai drumul abia astept |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 07:56 PM |
|