![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Va rog mult, cine imi da si mie o reteta de rulada diplomat? Vreau sa fac sambata!!! Saru' mana anticipat!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cred ca al 10-lea il voi face la batranete ??? .... glumesc, in orice caz e un tort care trebuie facut pe indelete fara preocupari colaterale. Eu fierbeam pastele, cartofii, curatam zarzavat etcetc .... ieri am stat 12 ore in bucatarie :o .... nu mai fac asa ceva.
Tiramisu tot aseara l-am facut, pana la urma am facut cantitate dubla si m-am incurcat in retet, adica am urmat-o pe a ta Kalua dar era 9 seara si n-am mai avut chef sa fierb galbenusurile in bain-marie asa ca le-am pus crude, sper sa nu ii imbolnavesc pe musafiri. Sotul meu l-a gustat pe tiramisu de dimineata si zis: "e super!". eu am tot gustat din crema care singura n-mi spune mare lucru dar combinatia finala piscoturi, cafea, cacao e geniala. (si-am pus si Marsala si nici nu se simte) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 08:52 PM |
|