![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
S-a discutat, cu siguranta, acest subiect - si inca mult - dincolo. Va invit, asadar, ca aici sa facem sinteza sintezelor, sa enumeram crema cremelor mastilor pentru fata. Noutatile sunt binevenite.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Poti sa incerci capsuni cu miere, sa zdrobesti capsunile cu miere (nu cu metal, pentru ca oxideaza, cu o lingura din ceramica, lemn sau plastic), sa amesteci bine, si sa le tii pe fata vreo 15 minute, dupa care sa clatesti cu apa calduta.
Capsuni-contin foarte multa vitamina C, acid salicilic, curata si netezeste foarte mult pielea, si am citit undeva ca face bine pentru tenul cu pistrui, nu cred ca este recomandat pentru pielea sensibila, este puternic, si ar putea fi iritant Miere-cred ca nu necesita introducere:), recomandat pentru orice tip de ten, hraneste si hidrateaza pielea, contine tot ce este mai bun pentru piele:), glucide primare: glucoza si fructoza, apa, aminoacizi, vitamine, minerale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:07 AM |
|