![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Sunt in cautarea unei melodii romantice super deosebite pe care sa o pun fundal sonor la (viitorul) videoclip al nuntii noastre, iar cameramanul mi-a recomandat sa ma orientez spre cantecele care au fost soundtrack la vreun film pentru ca au un ritm perfect pentru taieturile clipului.
Deocamdata mie imi plac:
Josh Groban- You raise me up (Di, am incercat sa pun clipul direct dar nu merge)
Bryan Adams - Have you ever really loved a woman
Enrique Iglesias - Alguien como tu
Asa, ca preferinta, mi-ar placea mult sa fie in spaniola, dar nu e musai, important e sa scoale parul pe tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Aveti ceva sugestii?
This post has been edited by Maàt: Apr 24 2008, 08:16 PM
Reason for edit: am pus eu clipurile
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma, important e ca e cu love pe acolo!! Sincer, ca si la alegerea pt videoclip, au primat constrangerile tehnice, respectiv ritmul melodiei mai mult decat textul. Incercam sa invatam sa dansam cat de cat frumusel melodia (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) iar instructoarea ne-a indicat cam ce stil trebuie sa aibe melodia, iar din cele care ne placeau ca sonoritate, asta a fost si acceptata "tehnic", asa ca am impacat si capra si varza. Ar mai fi fost Take my breath away, dar e deja prea comuna.
Pt mine a fost f important per ansamblu sa simt ceva deosebit (pasiune, emotie) cand o aud, si din motivele astea sunt f multumita cu alegerea. La fel pentru melodia de fundal a videoclipului (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:19 PM |
|