IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Discutii despre SEX AND THE CITY - the movie, Numai pentru cele care au vazut filmul
kalua
post Jun 7 2008, 09:25 PM
Post #1

Musafir

Am deschis topicul asta ca nu cumva, din intamplare, sa citeasca cele care inca n-au vazut filmul ce se intampla in film.

Anjelu' spunea ca a socat-o finalul. De ce, bre? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
purpleariadna
post Jun 10 2008, 11:50 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,236

mie mi-a placut per ansamblu dar a avut unele scapari si unele aspecte care nu m-au incantat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .clar se putea mai bine:D

+Quote Post
Ariana
post Jun 15 2008, 06:56 PM
Post #3

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Am vazut si eu intr-un final filmul...
F imbatranite gagicele dar eu cred ca e din cauza faptului ca l-am vazut la cinematograf.Eu cum sunt si ochelarista era sa fac un soc vazand-o pe Carrie care by the way mi-a placut mai mult satena.No Carrie mi s-a parut ff urata.Chiar l-am intrebat pe unul din baieti daca i se pare frumoasa...si mi-a confirmat faptul ca tipa e nashpa si totusi are ceva-ul ala provenit din ...marketing cred...No bravo ei...
Acum povestea cu Big...apai sa inebunesc ca tipii astia ticalosi niciodata in viata reala nu ajung sa fie de un sentimentalism ramolit.Deci sirop sirop ireal,dulce si expirat.
Mi-a placut faca cu trantitul buchetului in cap...trebuia sa il mai si pocneasca sa ma simt eu total implinita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si in viata reala nu exista un sfarsit din asta cu inimioare si trandafirasi.Eventual ticalosul e inamorat de o alta gagica da never ever nu gasesti un final din ala.
Cred ca as fi preferat un final nefericit si netras de par.Dar undeva trebuia sa se incheie povestea serialului si s anu lase loc de "va urma".
Mi-a placut mult de tot Charlote.Mi-a placut Miranda...repet cerceiiiii ei m-au inebunit total...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Samantha...as fi vrut si eu ca ea sa se ramana cu gagiul fain.Da-le in saracie de scule nu cred ca dependenta asta se manifesta in felul acela si la 50 de ani...
M-a cam enervat asistenta lui Carrie.Parca era musai sa apara undeva un negru in filmul asta si au cam introdus-o fortat pe gagica siropoasa...

Rochia de mireasa mi-a placut mult cu tot cu pasare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Apropos de prietenia dintre ele...si eu cred ca e doar in filme.Si asta mai ales cand viata te impinge departe de oamenii dragi.Da, prietenia ramane dar nu are cum sa se manifeste in felul acela in ani.Cel putin eu nu cred in asta desi am prietene dragi.

Angelu si eu vreau sa-mi fac rost de ultimele serii ca sa ma mai holbez la tzoale.Vorba lui Kari la cat de ciudat ma imbrac si eu cateodata nimic din film nu mi s-a parut de neimbracat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
kalua   Discutii despre SEX AND THE CITY - the movie   Jun 7 2008, 09:25 PM
Maàt   He, he, he...gind la gind cu bucurie. Am pus pe in...   Jun 7 2008, 10:07 PM
angeldust   ok, deci aici o sa fie SPOILERE!!...   Jun 7 2008, 10:33 PM
kalua   Imi inchipui ca vorbesti de cureaua din poza din m...   Jun 7 2008, 10:54 PM
angeldust   Si mie mi s-a parut ridat si cu o alunita in plus ...   Jun 7 2008, 11:00 PM
kalua   Mie nu-mi plac nici sandalele astea, poate or arat...   Jun 7 2008, 11:10 PM
angeldust   Eu am crezut ce era intentionata aia cu blonduta a...   Jun 7 2008, 11:26 PM
kalua   Miranda este cea care a suferit cele mai mari schi...   Jun 7 2008, 11:40 PM
angeldust   yup! nice one! :322: Eu am tot cautat ...   Jun 7 2008, 11:43 PM
kalua   Atunci inseamna ca mi-ai transmis-o si mie prin te...   Jun 7 2008, 11:52 PM
kary_pink   Eu abia asteptam sa vad filmul si nu pot spune ca ...   Jun 8 2008, 01:27 PM
angeldust   Eu cred ca o sa mai revad si filmul odata, sa ma h...   Jun 8 2008, 02:18 PM
kalua   Si eu, astept dvd-ul. :D S-apoi, la cat ma imbrac...   Jun 8 2008, 02:26 PM
angeldust   Chiar vroiam sa va intreb de rochia de mireasa. Mi...   Jun 8 2008, 02:29 PM
kalua   Mie nu mi-a placut absolut deloc partea de sus a r...   Jun 8 2008, 02:44 PM
Nimphetamin   Ok, sa va impartasesc si eu impresiile mele proasp...   Jun 10 2008, 11:09 PM
purpleariadna   mie mi-a placut per ansamblu dar a avut unele scap...   Jun 10 2008, 11:50 PM
Ariana   Am vazut si eu intr-un final filmul... F imbatrani...   Jun 15 2008, 06:56 PM
kalua   Tananaaaa, am aflat ca faza cu licitatia de la car...   Jun 15 2008, 07:35 PM
bulina   Ia uite ce-mi scapase mie topicul de fata... Mie ...   Sep 11 2008, 08:17 PM
happyCat  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 03:06 PM