![]() |
![]() |
bebi_mic |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetele, ce parere aveti? la varsta mea trebuie sa incep sa ma maturizez? sa las copilaria in urma (din care oricum am numai amintiri urate) si sa devin ceva mai stilata, sa fiu mai finuta si sa vorbesc altfel cu cei din jurul meu?? va rog nu radeti de mine, dar nu prea am pe cine sa intreb si m-am gandit ca m-ati putea ajuta cu cateva sfaturi... :pupaceala: :-*
|
|
|
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca in primul rind, trebuie sa-ti traiesti virsta, este greu sa te intorci in timp!
felul tau de a fi nu trebuie sa se raporteze la a te maturiza, ca crestere?? Parerea mea este ca o domnisoara, trebuie sa fie finuta, indiferent de virsta, acest lucru o face sa fie stilata dar si sa se adapteze altfel anturajului! A te "indeparta" de copilarie, va fi o greseala, tine cont ca este parerea mea si nu critica!!! A te maturiza, in gindire, deci nu neaparat in comportament, este normal, dar aceasta sa o faci in raport cu virsta ta! Te rog eu, ramii, in limita posibilitatilor, la inocenta virstei tale,cu o maturitate de gindire care sa nu te faca batrina, caci uneori nu tot ce este matur este si in ton cu virsta, dar nici sa fii la polul opus, ceea ce nu este cazul tau!!! :) 8) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 03:11 PM |
|